Vanaf nu vindbaar op Haarlem Bewust

 

 

Bewust Haarlem

Massages en healings

*Thamar Karpes is SoulCoach en geeft holistische healing sessies wat onder andere bestaat uit Boeddhistische Thaise Yoga Massage op basis van Ayurveda, energetische en sjamanistische healing en clearing.

‘I see you’ ik zie jouw ziel om wie je werkelijk bent. Ik help je in de verbinding met jezelf en in de verdieping van je innerlijk proces door body, mind en soul samen te brengen. Een privé sessie kan je onder andere helpen met:

- disbalans in het lichaam
- oude emoties en blokkades
- trauma, verlies en rouwverwerking
- stress en burn-out klachten
- soul retrieval

De Thaise Yoga Massage is op basis van Ayurveda, één van de oudste healing systemen op basis van constitutie. De massage wordt afgestemd op jouw dosha en op basis van de 5 elementen. Er worden vloeiende bewegingen en stevigere druk op drukpunten in het lichaam, yoga stretches en ademhaling gecombineerd.

Energetische healing en clearing is het energetisch schoonmaken van zware energieën om je terug te brengen naar je oorspronkelijke staat van zijn. Jouw lichaam is in staat om jezelf te healen, door verschillende healing technieken toe te passen wordt de balans hersteld zodat je energie weer gaat stromen.

Een privé sessie kost € 125 en duurt ongeveer 2 uur. Dit kan bestaan uit alleen een Thaise Yoga Massage, een Healing of een combinatie van beiden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@thamarkarpes.com of 06-52840077.

Je kan een sessie boeken bij Thamar op de derde zaterdag van de maand in de middag. Voor andere dagen in overleg en beschikbaarheid van de studio.

Massages en klankschaal sessies met Rachel

Rachel Nieborg is na een aantal jaar iyengar yoga en daarna de bikram yoga te hebben gedaan gevallen voor de ancient thai yoga massage.

Balance, stretching en stroming

Het harmoniseren van het lichaam (aligning the energy of the body), peaceful mind, ontspanning ingredienten van deze mooie massage afkomstig uit de tijd van de Buddha.

Naast deze massage geef ik ook klankschaal sessie een innerlijke massage, welke ook gecombineerd kan worden met de yoga massage.

De klankschaal sessie staat nu voor een half uur, maar kan ook voor een uur geboekt worden
Ancient Yoga Massage € 90,00 90 minuten
Klankschalen € 30,00 30 minuten
Klankschalen € 50,00 60 min.

Klankschaal sessie is goed voor:
Geestelijk (verbeteren innerlijke balans, rust, ontspanning, creativiteit, vertrouwen)
Emotioneel (stimulering en loslaten blokkades en de verwerking ervan)
Lichamelijk (ziektes, kwalen, lichamelijk ongemak kunnen worden geheeld)
Spiritueel (je verbonden voelen met jezelf en het leven)

Wanneer er een klankschaal wordt geboekt in de tijd van de Ancient Yoga Massage,
dan zal deze vervallen en alleen klankschaal mogelijk zijn in het geboekte tijdsbestek.

Opleiding gevolg bij The Healing Hands Center – India (Thai Healing Alliance)

voor info: rnieborg@xs4all.nl

Je kan een sessie boeken bij Rachel op de eerste zaterdag van de maand in de middag. Voor andere dagen in overleg en beschikbaarheid van de studio.

Etherische oliën workshop

Kunnen jullie ook zo genieten van de geuren van een sinaasappelschil, een wandeling door een dennenbos, of bloeiende lavendel in je achtertuin?

Wist je dat etherische oliën van therapeutische kwaliteit een bijzonder krachtig en 100% natuurlijk alternatief zijn voor het volume aan gifstoffen dat we dagelijks binnenkrijgen, door geneesmiddelen, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, vervuilde lucht en onze voedselvoorziening? Wist je ook dat etherische oliën 50-70% krachtiger zijn dan kruiden?

Binnen ons streven naar gezondheid en welzijn hebben we een mooie aanvulling op ons programma gevonden en starten we op 15 februari met een nieuwe workshop voor jullie.

“Hoe maak ik een start met een gezonde leefomgeving bij mij thuis met behulp van etherische oliën”

Deze workshop is GRATIS op de donderdagmiddagen van 13-15 uur. Esther Carrière van ‘De Gezonde Aanpak’ zal dit voor jullie verzorgen. Zowel abonnementhouders als mensen van buiten zijn hierbij van harte welkom.

Aanmelden wel graag minimaal één dag van tevoren in verband met de voorbereiding van de benodigde materialen.

Ga jij de No Sugar Challenge aan?

Je voelt je zowel lichamelijk als geestelijk lamlendig en je bent het nu écht zat!
Misschien voel je ergens wel dat het iets met je eetpatroon te maken heeft, maar je doet al zo je best. Wat is het dan? Suikers…!

Je hebt misschien wel gehoord of gelezen dat suikers slechter voor je zijn dat we al dachten. Maar wist je ook dat suikers enorm verslavend zijn? Wist je dat jouw totale gebrek aan energie, je stemmingswisselingen, je overgewicht, je hoge bloeddruk en/of cholesterolgehalte, je diabetes type, je slechte haar en huid en nog veel meer klachten een direct gevolg kunnen zijn van jouw suikergebruik?
Misschien heb je al diverse diëten geprobeerd om van je overgewicht af te komen, betere bloedwaardes te krijgen en je fitter te gaan voelen. Maar je bent er niets mee opgeschoten. Hoeveel geld en energie heb je er wel niet in gestoken…?

En toch is voeding de sleutel tot een fitter en blijer leven. Wist je dat suiker in enorm veel producten wordt verwerkt (die jij waarschijnlijk ook gebruikt), die niet eens zoet smaken…? Het zit heel vaak onder een schuilnaam verstopt in producten. Op die manier krijg je veel teveel suiker binnen, met alle gevolgen vandien. Vraag jij je wel eens af hoe slecht suiker nou eigenlijk echt is? Weet jij hoeveel teveel is? En de belangrijkste vragen voor jouzelf: weet jij hoe je erachter komt of je een suikerverslaving hebt en wat je eraan kunt doen?

Met onze gratis 3-daagse No Sugar Try-out kun jij geheel vrijblijvend eens gaan onderzoeken wat suiker voor jou betekent, met welke klachten je misschien rondloopt die je nu nog niet relateert aan je suikergebruik en wat het je kan opleveren om suikervrij of suikerbewust te gaan leven.
Wil jij nu écht af van dat lamlendige gevoel? Download dan hier geheel vrijblijvend de gratis 3 daagse No Sugar Try-out.
https://www.nosugarchallenge.nl/Gratis-3-dagen-Try-out

Ambassadeur Yogainternational.nu

Hier kan je ons ook vinden met aankondig diverse workshops.

Omdat wij ambassadeur zijn mogen wij onze leden een abonnement laten afsluiten, 6 x per jaar met mooie korting. klik op de link hieronder.

Abonnement Yoga international