Wij gebruiken alleen biologische groente en fruit, als mogelijk zoveel in samenwerking met de lokale moestuintjes en tuinders (in oogstseizoen), anders bij de lokale winkelier, dit ook om zo de lokale ondernemer te ondersteunen. We gebruiken een A klasse slowjuicer, dit is heel belangrijk, een van de voordelen van deze juicer in vergelijking met een huis slowjuicer, hij wordt niet te heet, daardoor zullen de sappen zoveel mogelijk hun vitaminen, mineralen en voedingswaarde behouden. hij is gemaakt van roestvrijstaal. Deze sappen persen we vlak voordat de detox begint en vriezen we gedeeltelijk meteen in om zo hun versheid te behouden.

Er zijn verschillende voordelen te benoemen van een Detox sapkuur. Zo worden je darmen en lever gereinigd en dit zorgt ervoor dat je diverse bijkomende voordelen kunt ervaren.

Je krijgt bijvoorbeeld een stralende huid, een betere nachtrust, meer energie en verlies van een aantal kilo’s.

9 daagse detox en yoga cleanse begeleiding 

Je bouwt 3 dagen af/ Pre detox
3 dagen sappen / De detox
3 dagen opbouwen/ post detox

Inhoud:
Bij de start van jou Detox en yoga voedings cleanse krijg je voedings advies om mee te nemen voor afbouw en opbouw dagen.

Tijdens de 3 dagen sap kuur:

* 1 gembershot

* 4 verschillende groentesappen (+/- 90% groente en 10% fruit)

* Keltisch zeezout, biologische bouillon en zuurkool sap

* 9 yoga lessen naar keus, ik adviseer hot yoga op deze manier kan je het proces van het ontgiften versnellen ( yoga lessen tijdens de kuur te gebruiken)

* Er is een mogelijkheid om een massage, healing of klankschaalsessie te boeken (tegen een meerprijs)

* What's app ondersteuning voor alle vragen en ondersteuning bij moeilijke momenten

De sappen zijn raw, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, vegan en biologisch! Mocht je ergens een intolerantie hebben dan horen wij dat graag.