Mijn naam is Danielle Liauw. Ik ben oprichtster en eigenaar van yogastudio Daandasana yoga in Zandvoort. Een gepassioneerde yogini startte ik 2009 met Bikram en raakte al snel verslaafd aan yoga. In 2015 volgde ik de docententraining bij Absolute Yoga Academy in Thailand en sindsdien ben ik gecertificeerde Yoga docente. Ik leerde meer over ademhalingstechnieken bij meditatiespecialist Wim Hof. Inmiddels heb ik mijn vinyasa opleiding en advanced study yoga therapie bij Johan Noorloos en yin yoga opleidingen afgerond. Op het moment volg ik een nieuwe teacher training Yoga therapy & mental health en een 800hrs Yoga therapy. Naast een detox opleiding heb ik ook een voedingsopleiding gedaan om mensen te helpen van hun suikerverslaving af te komen.
Na een turbulente leven van vele ups en nog meer downs was de yoga heel hard nodig voor mij. In het begin dat ik yoga beoefende was het vooral een fysieke bezigheid waarbij de concentratie en ademhaling onbewust een meditatieve uitwerking had, het ging mij vooral om de houding en die dan te perfectioneren. Naarmate ik de yoga beoefende ging ik mij meer interesseren in de fysiologie van de yoga, ademhaling oefeningen en meditatie. Waar het nu niet om perfectie gaat, gaat het meer om compassie in mijn lessen voor zowel mijzelf als voor de deelnemers en vooral niet te vergeten het lachen.
Ik probeer een balans te zoeken in het leven, maar vooral probeer ik de yoga een beetje naar het hedendaagse te brengen met veel respect voor elkaar en vooral met compassie en een glimlach. De yoga heeft mij houvast en veel inzicht gegeven voor zowel mijzelf als mijn medemens. Ik probeer de dag te starten met meditatie, ademhalingsoefening en een korte yoga practice (niet altijd makkelijk hier regelmaat in te houden) maar ook te genieten van bijvoorbeeld een glaasje wijn. Keeping the Balance