Mindfulness Cursus

Mindfulness  6 weekse cursus in Zandvoort

Riitta Tiala zal binnenkort een mindfulness cursus geven.

Mindfulness nodigt uit om aanwezig te zijn bij dat wat je op ieder moment doet en ervaart. Het leven krijgt daardoor een andere kleur: het komt voller en directer binnen. Je staat meer stil bij wat je doet en bij wat er om je heen gebeurt. Ook kleine dingen kunnen de moeite waard blijken als je er maar voor open staat. Als je meer stilstaat en bewuster bent dan ben je meer aanwezig in je leven en krijg je er ook meer grip op.

Deze mindfulness lessen  werkt goed bij als preventie of herstel van burn-out, (werk)stress, spanning, onrust, vermoeidheid, slaapproblemen, angst en depressie(ve klachten).
Mensen met lichamelijke klachten zoals chronische pijn, psoriasis, hartklachten, hoge bloeddruk, chronische hoofdpijn en kanker kunnen verlichting vinden door zich op een andere manier met hun klachten te leren verhouden.

Het is een systematische training die je een basis geeft om meer bewust en wakker in het leven te staan, en met de hectiek van de dag om te gaan. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten die zorgvuldig thematisch zijn opgebouwd en diverse werkvormen bevat.

 

Locatie: Daandasana Yogaschool, Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort.
Het ligt in hartje Zandvoort, aan het Zandvoort Badhuisplein, vlak tegenover het Casino. Met 1 minuut sta je al op het strand.
Bereikbaarheid met (openbaar) vervoer: 7 minuten lopen vanaf het treinstation, bus 81 stopt voor de deur, en er is parkeergelegenheid rondom de studio.

Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers.

Kosten €79,00

Tijd en datum volgt

 

Deel dit bericht