Drijvende kracht achter Daandasana Yoga Studio is Danielle Liauw. Deze gepassioneerde yogini startte in 2009 met Bikram en raakte al snel verslaafd aan yoga. In 2015 volgde ze de docententraining bij Absolute Yoga Academy in Thailand en sindsdien is ze Certified Yoga Instructor. Ook leerde ze meer over ademhalingstechnieken bij meditatiespecialist Wim Hof. Danielle blijft zich ontwikkelen en op het moment volgt ze een nieuwe teacher training voor Vinyasa-yoga bij Johan Noorloos in Amsterdam.
Wat yoga voor mij is Find your balance Uit eigen ervaring weet Danielle dat een leuk en goedgevuld leven ook voor uitputting kan zorgen. Toen zij zelf een beetje uit balans begon te raken, ging ze op zoek naar manieren voor verandering zonder haar hele levensstijl om te gooien. Yoga hielp haar om weer evenwicht en rust te vinden. Door de verbinding van lichaam, geest en ademhaling. Danielle: «Ik geniet nog steeds volop. Van veel reizen, eten en een heerlijk glas wijn, maar nu alleen veel bewuster!
Lessen met een glimlach In september 2015 opent Danielle haar eerste ‘Daandasana Yoga Studio’ in Zandvoort. «Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ik help je op weg naar een nieuw evenwicht, zodat je je lekker voelt in je eigen lijf en meer rust hebt in je hoofd.» Danielle doet dit met een warme en geduldige stijl van lesgeven. De houdingen volgen de strikte regels van de yogatraditie maar er is ook ruimte voor uitwisseling. Plezier staat voorop, zodat yoga ook voor jou een nieuwe way of life kan worden.